Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що цікавого відбудеться у Франківську 16 травня

У вівторок, 16 травня, франківців та гостей міста кличуть на концерт та виставу. Також презентують поетичну збірку та проведуть уроки кераміки.

Пише Інформатор.

Заняття з кераміки – о 15.00 заняття для дітей, а о 17.30 – для дорослих. Записатися на обидва заняття можна у приватних повідомленнях.

16.00 – Презентація збірки “У камуфляжі й бронежилеті”

Поетеса Ольга Слоновська представить свою нову збірку “У камуфляжі й бронежилеті”. Модеруватиме презентацію народна депутатка України Оксана Сачук.

Вхід вільний.

Локація: Обласна універсальна наукова бібліотека імені Івана Франка

18.00 – Вистава “Hamlet”

Принц данський і вся королівська сім’я вже давно спочивають під вагою століть. Аж раптом три спокусливі богині помсти Еринії пробуджують Гамлета від вічного сну і… простір підземелля наповнюють потойбічні звуки музики та навіжені герої, що повстають з могил, щоб спокутати свої гріхи і розірвати врешті-решт коло трагедій, у якому скніє рід людський… Чи знайде цього разу принц Гамлет правильну відповідь на одвічне питання? Питання, що не дає його душі знайти спокій на тому світі та перетворює на жах його вічний сон…

Квитки за посиланням.

Локація: Франківський драмтеатр

18.30 – Концерт “Мамо, вечір догора”

На концерті до Дня Матері виступатимуть Оксана Кречко й Оксана Романюк разом із ансамблем народної музики “Бревіс”. Квитки за посиланням.

Локація: Івано-Франківська обласна філармонія імені Іри Маланюк

Також на дозвіллі можна подивитися фільм у кінотеатрі. Зараз там показують такі стрічки: “Знову любов”, “Мавка. Лісова пісня”, “Фоловери”, “Нові пригоди Ернеста й Селестіни”, “Інспектор Сан. Таємниця чорної вдови”, “Вартові Галактики 3”, а в четвер відбудеться прем’єра фільму “Форсаж Х”. Детальну афішу читайте у нашому матеріалі.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору