Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Куди піти в Івано-Франківську 26 травня

Завтра, 26 травня, мешканців міста запрошують відвідати творчий вечір, виставу, сольний стендап і психологічно-туристичну оповідь.

Розповідає Інформатор.

  • Соло-Подорож в Сантьяго. Як і навіщо

Завтра відбудеться психологічно-туристична оповідь про соло-подорож в Сантьяго. Це історія реалізації однієї мрії. Ціна участі в день події – 500 грн.

Час: 18:00

Місце: Готель Станіславів

  • Творчий вечір

На захід можна прийти як послухати/подивитися/відпочити, так і самостійно спробувати себе в ролі виконавця. Можна заспівати, продекламувати вірш, зіграти на музичних інструментах. Вхід безкоштовний, але в приміщенні також буде проходити збір на потреби ЗСУ.

Реєстрація на захід за посиланням.

Час: 18:00

Місце: вул. Шевченка, 57

  • Вистава “Змішані почуття”

Це лірична комедія за мотивами п’єси Річарда Баер.

Кращі роки життя, перспективи та кращі почуття — все у минулому… Принаймні саме так думає Крістіна Мільман, оглядаючи спаковані валізи та роздаючи робітникам останні настанови щодо виносу меблів з квартири. Вона переїздить у небуття.

У голові та квартирі повний безлад, котрий чудово доповнить Герман Льюіс, у якого кардинально інше бачення майбутнього та… нестерпний характер. Отож, на вас чекає справжній вибух почуттів у світлій комедії про світло в кінці тунелю!

Квитки можна купити онлайн або в касі театру.

Час: 18:00

Місце: Івано-Франківський драмтеатр

  • Сольний стендап-концерт Єгора Шатайла 

Завтра пройде стендап-вечір “Секунда бабака” , який був написаний ще в перші місяці повномасштабного вторгнення. Квитки можна придбати онлайн за 350 грн. Для військовослужбовців вхід безкоштовний за попередньою реєстрацією.

Час: 19:00

Місце: Театр кіно “Люм’єр”

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору