Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Салат із листя салату | рецепт тижня

У цю теплу пору хочеться чогось смачного та легкого. Саме тому пропонуємо вам зготувати салат із листя салату. Так, цими листочками можна не лише прикрашати страви, а і їсти їх. Та й простішого рецепту ви точно не знайдете.

Інформатор готує для вас.

Для салату нам треба:

  • Огірок;
  • Помідор;
  • Листя салату;
  • Сіль, чорний мелений перець;
  • Олія;
  • Зелень (зелена цибуля чи кріп).

Готуємо:

Спочатку добре помийте листя салату, щоб пісок і земля потім не скреготіли на зубах. Дайте листочкам підсохнути. За той час готуємо все інше.

Миємо інші овочі. Нарізаємо огірок і помідор, але не надто дрібно. Також подрібнюємо помиту зелень. Вкидаємо все у велику миску. Беремо листя салату та нарізаємо, або ж рвемо на шматочки, адже так набагато легше. Змішуємо всі інгредієнти, солимо, перчимо, додаємо олію. Смачного!

До речі, ще смачніше із сиром Фета, але це за бажанням. Готуйте разом з нами!

Читайте також: Тірамісу по-простому | рецепт тижня

Валентина Купрій

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору