Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Спробувати себе лікарем, криміналістом чи фітнес-тренером: УКД проводить “День професій” для діток

Сьогодні, 1 червня, на території Університету Короля Данила проходить “День професій”, де наймолодші можуть спробувати себе в різних спеціальностях.

Розповідає Інформатор.

Свято організували до Дня захисту дітей. Це вже п’ятий такий захід від УКД, спрямований на те, щоб дітки ознайомилися з різними фаховими вимогами і в майбутньому легше обрали для себе спеціальність. Всього запропоновано 37 локацій, де всі охочі можуть виконати завдання від представників професій та отримати за це віртуальні гроші. Їх можна обміняти на різні іграшки, аксесуари та інші речі.

Студент 4 курсу Назарій Дрозд, який відповідає за “Магазин”, розповідає, що на кожній локації максимально можна заробити 100 віртуальних купюр. Загалом таких можна отримати 3700.

Проректор з розвитку та комунікації Олег Андрухів ділиться;

“У рамках Міжнародного дня захисту дітей УКД має традицію проводити “День професій”. Сьогодні у нас 37 спеціальностей та більше 1000 зареєстрованих дітей. Є різні інноваційні професії, блогери, вокал, танці, акторська майстерність, також партнери “Нова енергія”, художнє училище та інші заклади, які представляють наші ремесла. На усіх локаціях – ігровий формат. Діти виконують ті чи інші завдання, отримують геймінгову валюту та можуть потім щось за неї купити”. 

Серед професій, які представлені на заході: менеджер, бармен, слідчий-криміналіст, пожежник, поліцейський, журналіст, ІТ-фахівець, перекладач, перукар, візажист, блогер, плиточник, бухгалтер, науковець та інші.

До прикладу, тут хлопець Вадим намагається зрозуміти, яке авто винне у ДТП. Експерт пояснює правила дорожнього руху та відповідає на інші питання хлопця.

А це локація від Вищого професійного училища №21, де кожен може спробувати на собі роботу коваля.

Захід триватиме до 17:00 сьогодні. Запрошуються дітки від 4 до 14 років.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору