Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Скільки школярів зареєструвалися у перші класи в Івано-Франківській громаді

У перші класи в Івано-Франківській громаді зареєструвалися 2 529 дітей.

Повідомляє Інформатор з посиланням на коментар заступниці міського голови Вікторія Дротянко.

“Завершився перший етап реєстрації. Якщо ви не встигли зареєструвати, з 15 червня починається другий етап. Він буде тривати до 31 серпня. Батьки зможуть зареєструватися і принести документи”, — повідомила Вікторія Дротянко.

Нагадаємо, в Івано-Франківській громаді електронна реєстрація у перші класи стартувала 1 березня.

Реєстрація відбувається онлайн, на платформі електронної черги. Технологія блокчейн робить неможливою будь-яку фальсифікацію даних, тож онлайн-черга є однаково справедливою для всіх користувачів.

Реєструвати дитину можуть батьки й опікуни. Всі оновлення заявки будуть надходити на електронну пошту. В системі спершу обирається вулиця проживання — згідно чинного законодавства дитина повинна відвідувати ту школу, яка знаходиться найближче. За бажання ви можете подати додаткові заявки в будь-яку іншу школу громади, проте там її розглядатимуть лише в червні, коли добиратимуть учнів на вільні місця.

Після того, як заявку схвалять у навчальному закладі, треба подати туди документи: свідоцтво про народження дитини і його копію, медичну довідку, а також довідку про місце реєстрації дитини в межах Івано-Франківської громади.

Читайте також: У Франківську вручать золоті медалі 116 випускникам.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору