Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

Франківська мерія віддала 1,4 млн грн за встановлення зупинок підприємиці без досвіду

Управління транспорту та зв’язку Івано-Франківської міської ради уклало договір на встановлення автобусних зупинок з підприємицею Ілоною Ковальчук.

Розповідає Інформатор з посиланням на “Наші гроші. Львів”.

Управління транспорту і зв’язку Івано-Франківської міськради уклало пряму (безконкурентну) угоду з Ілоною Ковальчук. Про це відомо з порталу електронних закупівель Prozorro.

Згідно з умовами, Ковальчук має встановити п’ять зупинок громадського транспорту – дві в самому Івано-Франківську і три у сусідніх селах громади. Вартість робіт – трохи менше 1,5 млн грн, що дозволило уникнути процедури відкритих торгів.

Ілона Ковальчук зареєструвалася підприємицею тільки два місяці тому і отриманий від міськради підряд стане її першим досвідом. Вона нещодавно працювала маркетологом великої будівельної компанії “Благо”. Співвласник цієї компанії Іван Криховецький одночасно є членом виконкому міськради.

30-річна Ілона Ковальчук народилася в Калуші, вищу освіту здобула у Санкт-Петербурзі, там і почала кар’єру маркетолога. Кілька років тому вона повернулася і влаштувалася у компанію “Благо” (один із найбільших забудовників Франківська).

“В мене теж були проблеми з тим, щоб її вписати, тому що вона лише місяць тому була зареєстрована і я її в базі навіть не міг знайти спочатку. Але вона надала документи, тому все окей”, – пояснив свої труднощі відповідальний за закупівлю з боку управління транспорту та зв’язку Назар Петрів.

А от за якими критеріями обирали підрядника, наразі невідомо.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору