Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

У ДТП на Косівщині загинуло три людини: деталі

Кількість жертв двох аварій, які сталися вчора, 5 червня, на Косівщині, зросла до трьох.

Пише Інформатор із посиланням на пресслужбу обласної поліції.

Про аварії у селі Смодна та в Рожнятові ви можете почитати в нашому попередньому матеріалі.

Як повідомили у поліції, 5 червня близько 18 години у селі Смодна 37-річний водій “Mazda 6” рухався заокругленою ділянкою автодороги. Він не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги та допустив наїзд на огорожу житлового будинку. Опісля автівка перекинулась.

У наслідок автопригоди керманич загинув на місці події. Двох пасажирів, 1993 та 1985 років народження, доставлено до лікарні. Від отриманих травм молодший із потерпілих помер. За фактом ДТП правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

У селі Рожнів 43-річний керманич “Шкоди А5” порушив правила дорожнього руху та збив велосипедиста. Останній рухався тротуаром в попутному напрямку. Від отриманих травм 16-річний велосипедист, мешканець Рожніва, помер в швидкій. Керманича перевірено на стан сп’яніння. Результат – 0.97 проміле алкоголю в крові. Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом аварії слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 – 1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору