Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що зробити військовозобов’язаним чоловікам до 19 червня, аби не потрапити в розшук

Минулого тижня було оприлюднено наказ, згідно з яким усі військовозобов’язані чоловіки, які проживають на Прикарпатті, повинні з’явитися у 10 денний терміни до районних ТЦК та СП.

Інформатор повідомляє деталі.

Якщо військовозобов’язані чоловіки не прибудуть, працівники військкомату можуть звернутися до правоохоронців, щоб ті оголосили їх у розшук.

Аби цього сталося, слід з’явитися до ТЦК та СП за місцем проживання (перебування) на території Івано-Франківської області до неділі. З собою мати військовий квиток, паспорт, медичні книжки, документи що надають право на відстрочку. Розшук не загрожує, коли ви не стоїте на обліку, але можна поновити дані.

Як розповідає підполковник калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Ярослав Лебеденко, військкомат веде облік військовозобов’язаних чоловіків. Якщо ви переїхали до Івано-Франківщини і реєструвалися у місцевих Центрах надання адміністративних послуг, але на облік не ставали, то варто бути готовим, що ця інформація опиниться у правоохоронців.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору