Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У військкомати Франківська усі військовозобов’язані чоловіки мають прийти протягом 10 днів

13 червня начальник Івано-Франківського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Роман Плитус підписав документ. Йдеться про наказ «Про проведення загальної мобілізації», в якому повідомили про мобілізацію людських і транспортних ресурсів, правила зміни місця проживання та обов’язковість явки військовозобов’язаних в міський ТЦК у 10-денний термін.

Розповідає Інформатор.

Тож документ передбачає:

Проведення на території Івано-Франківської територіальної громади мобілізацію людських і транспортних ресурсів в обсягах, які визначені планом та мобілізаційними розпорядженнями.

Усім військовозобов’язаним-чоловікам що проживають або перебувають на території Івано-Франківської територіальної громади, з’явитися до Івано-Франківського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки у 10-денний термін з дати опублікування даного наказу. При собі мати військовий квиток, паспорт, медичні книжки, документи, що надають право на відстрочку відповідно до ст. 23 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» від 21.10.1993 р. №3543-ХІІ.

Зміна місця проживання військовозобов’язаним без дозволу начальника Івано-Франківського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки забороняється.

Підприємствам, установам, організаціям усіх форм власності незалежно від їх підпорядкування, громадянам, які є постачальниками транспортних засобів для забезпечення потреб Збройних Сил України, інших військових формувань, забезпечити доставку та передачу транспортних засобів і техніки у терміни, в обсягах та за адресами, визначеними у зведених (часткових) нарядах на поставку техніки під час мобілізації.

З повним документом ви можете ознайомитися нижче.

Читайте також: Що зробити військовозобов’язаним чоловікам до 19 червня, аби не потрапити в розшук.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору