Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Стан укриття (підвального приміщення) на Хоткевича, 65а | фотофакт

До редакції Інформатора звернулася мешканка будинку №65а на вулиці Хоткевича з проханням перевірити стан укриття, яке розташовується у підвалі багатоповерхівки.

Розповідає Інформатор.

У будинку ми побачили два підвальних приміщення, двері до них були відчиненими. До обох укриттів намалювали відповідні позначки.

В укритті поблизу під’їзду №1 відчувався жахливий запах. У самому приміщенні підвалу брудно, розкидані цегла, труби, інші будівельні матеріали та сміття. Також знайшли там відра, дошки, пакети. У випадку оголошення повітряної тривоги, підвал буде непридатним для того, щоб там перебували люди.

У підвалі поблизу під’їзду №2 ситуація дещо краща.

Раніше ми писали про те, що заступник міського голови Руслан Гайда говорив про те, що підвальні приміщення в багатоквартирних будинках – власність жителів.

“Звертаюся до мешканців: прошу навести лад у підвальних приміщеннях, надати до них доступ і навести санітарний порядок. Часто люди там облаштували кладовки й просто зачиняють їх на ключ”, – прокоментував Руслан Гайда.

Водночас від початку червня влада міста зазначає, що почала перевіряти захисні споруди та вносити зміни до карти укриттів.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору