Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

У ЗСУ розповіли, що скандальний начальний Одеського військкомату виїжджав за кордон законно

Начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова не відсторонювали, він продовжує виконувати свої обов’язки.

Пише Інформатор із посиланням на Інформатор Україна.

Згідно із заявою заступниці міністра оборони Наталії Гуменюк в ефірі програми “Свобода.LIVE”, службове розслідування не знайшло підстав для його усунення з посади.

Борисов також виїжджав під час повномасштабного вторгнення за кордон.  Гуменюк заявила, військком їздив на лікування й надав усі документи для виїзду.

Раніше родина начальника Одеського обласного ТЦК під час війни придбала в Іспанії нерухомість та автомобілі на мільйони євро, про що свідчать витяги з реєстру, проте сам Борисов каже, що нічого про це не знає.

Журналісти “Української Правди” з’ясували, що в родини Борисова з’явилася вілла в Іспанії за понад 3 мільйони євро, а в його дружини – офісне приміщення на головній вулиці Марбельї. Також родина придбала кілька дорогих автівок.

Через два місяці після розголосу журналісти повторно вирішили взяти витяги з іспанського реєстру на нерухомість і дізналися, що вона досі записана на його родину.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору