Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Молода картопля із зеленню | рецепт тижня

Улітку хочеться чогось смачного та нового, тому добре, що вже з’являється перший урожай, а саме молода картопля. Тому розповідаємо, як смачно її приготувати.

Інформатор готує для вас.

Нам потрібно:

-Молода картопля (близько 1 кг)

-Зелений кріп і цибуля

-Масло

-Олія

-Сіль, перець

-Часник

Починаємо готувати. Миємо та чистимо картоплю. Ріжемо на половинки або четвертинки, якщо картопля маленька, то варимо цілою. І вкидаємо в каструлю з водою та ставимо варити на середньому вогні, не забудьте посолити воду.

Пам’ятайте, що молода картопля вариться швидше – близько 25 хв. Поки картопля готується, то робимо заправку. Миємо, нарізаємо зелень. Розігріваємо сковорідку, кидаємо туди 100 г масла й чекаємо поки розтане повністю. Потім додаємо подрібнену зелень і 2-3 ст. л. олії.

Сюди ж додаємо дрібно натертий часник – 1-2 зубчики. Солимо, перчимо до смаку. Стежте, щоб зелень не згоріла,а лише зовсім трішки підсмажилась. Чекаємо поки звариться картопля. Тоді зливаємо воду з картоплі й перекидаємо її в сковороду до нашої заправки. Перемішуємо та пробуємо, чи достатньо посолено. Можна додати ще часнику, якщо ви любите гостріше.

Смачного. Готуйте разом з нами!

Читайте також: Полуничний джем | рецепт тижня

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору