Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Куди піти у Франківську 30 червня

В останній день червня франківцям пропонують відвідати презентацію книги й благодійну лекцію.

Повідомляє Інформатор.

18.00 — “П’ять зшитків Євгенових. Молоде життя Євгена Побігущого-Рена”

Ця книжка у формі щоденника описує перші 25 років життя і боротьби уродженця Постолівки на Тернопільщині, українського пластуна, добровольця Української Галицької Армії, випускника Коломийської гімназії, студента Українського таємного університету у Львові, члена УВО, українського військовика, полковника Євгена Побігущого-Рена (1901-1995).

Локація: Книгарня Є

19.00 — “Слухай” Благодiйна лекцiя про те, як брати iнтерв’ю

Роман Кравець — політичний оглядач “Української правди”, автор проєкту інтервʼю “Дивись”. Роман відомий своїми інтервʼю з депутатами, міністрами, військовими, бізнесменами та президентами.

Ви могли бачити його роботи з Володимиром Зеленським, Віктором Ющенком, олігархом Ігорем Коломойським, міністром оборони Олексієм Резніковим, керівником ГУР Кирилом Будановим, волонтерами Тарасом Чмутом та Сергієм Притулою.

На своїй лекції Кравець розкаже про підбір героїв для інтерв’ю, підготовку до розмови, різні перебіги запису, продакшн та постпродакшн вашого інтерв’ю.

100% отриманих коштів за лекцію будуть перераховані координаційному центру підтримки військових Прикарпаття Save Ukraine Now.

Локація: Urban Space 100

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору