Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Укрзалізниця закриває напрямок до Рахова на ремонт: як курсуватимуть потяги

Із 17 липня рахівський напрямок буде закритий на плановий ремонт, який дозволить гарантувати безпечний і швидший рух.

Пише Інформатор із посиланням на Укрзалізницю.

Так, поїзди, що зазвичай прямують до Рахова, будуть обмежені до Івано-Франківська з 17 до 27 липня, але обмеження стосуються виключно робочих днів. У суботу й неділю поїзди курсуватимуть до/з Рахова як зазвичай.

Наразі Укрзалізниця працює над щоденними “гірськими шатлами” зі Львова до Ворохти через Яремче й Татарів-Буковель комфортабельними поїздами ДПКр-3: це дизельні поїзди нового покоління з місцями для сидіння та кондиціонуванням в усіх вагонах першого та другого класу. Рейси зі Львова та назад з гір будуть щоденними.

На час ремонтних робіт в горах і на ділянці Деражня-Комарівці з 18 липня додатково призначать рейс №255/256 напрямком Київ-Чернівці.

Також до Івано-Франківська курсуватиме ще один додатковий поїзд, №226 Запоріжжя – Івано-Франківськ. Поки що він тестовий, 12 липня з Запоріжжя, 13 липня з Івано-Франківська.

Квитки до гір дійсно розлітаються, як гарячі пиріжки, тож радимо планувати свою поїздку заздалегідь. У дні, коли прямий рейс у рахівському напрямку не є можливим, ми подбаємо про зручний тактовий рух регіональними поїздами“, — додають в Укрзалізниці.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору