Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Куди піти франківцям у вівторок 4 липня

Цього вівторка містяни та гості Франківська можуть відвідати презентацію книги й виставку. 

Пише Інформатор.

15.00 — Виставка “Обличчя війни”

Красьоха Василь Андрійович – художник живописець, член Національної спілки художників України (1984р.), лауреат премії ім. Я. Луковецького за створення робіт “Архітектурні пам`ятки Прикарпаття”, Заслужений художник України (2014р.). Родом із Волинської області. Народився 12 березня 1954 року в селі Хряськ Маневицького району у селянській сім`ї. З ранніх років свого життя він відчував потяг до прекрасного, естетично оцінював природу рідного краю. Яскраві барви Полісся надовго закарбувалися в пам`яті художника і до сьогодні відбиваються у його картинах.
Закінчив Республіканську художнью школу ім.Т.Г.Шевченка в Києві. А згодом Київський художній інститут (нині НАОМА), де навчався у справжніх майстрів. Впродовж багатьох років проживав в м. Івано-Франківськ.

Локація: Музей мистецтв Прикарпаття

16.00 — Презентація збірки “Таємні дотики”

“Таємні дотики” — нова поетична збірка автора, сповнена потужного метафоризму, непростої символіки, драматичної життєвої естетики й водночас ідилічности. У своїх віршах поет торкається тем тілесности та інтимности, патріотичности й філософського сприйняття світу. Це книжка, яку варто читати неспішно, сповна розкриваючи для себе всю глибину, заховану поміж рядками і символами, між розмислами ліричного героя та живою енергією поетичного слова.

Любомир Стринаглюк — поет, публіцист, літературознавець, журналіст і громадський діяч.

Локація: Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору