Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Маєте бізнес? Подбайте про його кібербезпеку

Життя сьогодні – це постійне вдосконалення, розвиток у будь-якій справі. Людству відкриті двері в світ технологій, контенту. А якщо ще й мати невеличкий капітал, то можна відкрити бізнес в інтернеті, який матиме шанси на успіх. Однак є певні ризики і одними з них можуть бути кіберзлочинці. Вони можуть досить швидко заволодіти вашим сайтом, програмами і навіть вивантажити зашифровані та важливі дані. Та рішення є.

Тому Інформатор зараз розповість вам про таку річ як Кібербезпека.

Якщо ви хоча б раз чули щось про безпеку в інтернеті та інформаційну гігієну, то це все туди ж. Якщо коротко, то кібербезпека це комплекс процесів та певних заходів, які допомагають захистити важливі системи та дані від несанкціонованого доступу. Простими словами – шахрай буде безсилим.

Однак якщо у звичайних користувачів це обмежується правилами інформаційної гігієни та антивірусами, то як бути з бізнесом?

Ось тому, друзі, для вашої справи існують комплексні рішення, які захищатимуть ваш сайт, програму, сервер на досить високому рівні.

Зокрема, Київстар працює та постійно вдосконалюється в напрямку Кібербезпеки. Спеціалісти пропонують 9 напрямків захисту:

1. Еmail Security

Цей напрямок захищатиме вашу корпоративну пошту від шкідливого програмного забезпечення, фішингових атак, спаму та інших кіберзагроз. Також фахівці захищатимуть вас від втрати даних, шифруючи та архівуючи електронну пошту.

2. Next Generation Firewall

В інтернеті є велика кількість різнорівневих атак. Цей спосіб захищатиме вашу справу від них. Також фільтруватиметься корпоративний трафік, виявлятимуться і складні загрози. А що найголовніше – під час захисту продуктивність та пропускна здатність мережі не змінюватиметься (це на випадок якщо ви подумали, що боротьбу з вірусами та перегляд улюбленого кіно не можна буде поєднати).

3. Network Access Control (NAC)

Захищатиме корпоративну мережу від неавторизованих користувачів і зловмисників. Також фахівці з’ясовуватимуть, чи безпечно під’єднувати до мережі той чи інший пристрій.

4. Web Application Firewall (WAF)

Цей напрямок захищатиме ваші веб-додатки від шкідливого трафіку з інтернету (а такого є досить багато). Також фахівці аналізуватимуть http-трафік між веб-додатком та мережею інтернет й відфільтровуватимуть виявлені загрози.

5. User and Entity Behavioral Analytics (UBA / UEBA)

В цьому захисному способі аналізуватимуться моделі поведінки користувачів. Одразу ж виявлятимуться будь які порушення, встановлених компанією.

6. Endpoint Security

Ще один надважливий напрямок в роботі фахівців – кінцеві точки ІТ-інфраструктури компанії. Це сервери, ПК, ноутбуки, смартфони, які часто піддаються атакам. Фахівці виявляють, аналізують та блокують різноманітні загрози — злом пристрою, зараження вірусом, спам інших пристроїв тощо.

7. Backup and Recovery

Навіть якщо ваші дані видалилися, або ж з ними щось сталося – не біда. В Київстарі захищатимуть важливу корпоративну інформацію. Також створять її резервну копію та зможуть відновити втрачені дані.

8. File Storage ​Optimization

Фахівці консолідуватимуть дані по групах та зменшать ризики злому від атак кіберзлочинців.

9. eDiscovery& ​Compliance

Унікальні рішення для контролю, швидкого збору та аналітики електронних даних по всій медіатеці, що зберігається у вас в електронному вигляді.

Друзі, і все це ви зможете отримати в одному пакеті послуг. Ба більше, Київстар пропонує ще рішення від інших провідних світових компаній. Вони визнані одними з передових для захисту вашого бізнесу і не тільки.

А які є ще переваги?

О, друзі, їх декілька.

  • Найголовніше – цілодобова підтримка від Київстар. Також експерти допоможуть підібрати оптимальні рішення для вашого бізнесу.
  • Все працюватиме, використовуючи сучасні технології machine learning. Цей штучний інтелект дає змогу визначати вразливі місця системи та блокувати не лише відомі, а й нові загрози.
  • Об’єднання в один продукт. Якщо ваша компанія вже використовує інші сервіси для інформаційного захисту, рішення від Barracuda, Fortinet і Commvault можуть бути легко поєднані з ними.
  • Кожне з 9 рішень може працювати в комплексі або окремо. Це допоможе не лише захистити інфраструктуру, а й оптимізувати її.

Такий захист може бути придбаний на 1, 3 чи 5 років. Крім того, ці способи захисту підходять для будь-яких організацій— від державних установ, малого та середнього бізнесу до великих компаній (Enterprise).

Зацікавило? Бажаєте придбати? То не зволікайте. Переходьте за посиланням, замовляйте зворотній зв’язок і будьте спокійні за справу вашого життя.

З питань реклами звертайтесь на електронну адресу informator.ivanofrankivsk@gmail.com

або за телефоном +38 (096) 989 60 87.

Нагору