Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Кіберфахівці СБУ та Командуванням Об’єднаних Сил ЗСУ посилено співпрацюватимуть: для чого?

Наша країна перебуває 520 днів у фазі повномасштабної війни з ворогом. Щодня з’являються нові загрози від ворожих угрупувань, які намагаються розколоти населення України зсередини. Саме тому наші захисники щодня вдосконалюють методи боротьби з окупантами й об’єднуються для ефективного захисту.

Пише Інформатор.

Тож кібердепартамент СБУ разом з Командуванням Об’єднаних Сил ЗСУ посилюють співпрацю, аби протидіяти можливим загрозам. Основною з них є передислокація підрозділів ПВК «Вагнер» до білорусі.

“Командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв та начальник Кібердепартаменту СБУ Ілля Вітюк обговорили впровадження спільних заходів”, – написали у пресслужбі СБУ.

Також додали, що спіробітники Служби безпеки знають про роботу підконтрольних ПВК хакерських угрупувань, «фабрик тролів» та пропагандистських медіа, які ворог часто використовує для інформаційних та кібератак проти нашої держави.

Приділили увагу для того, аби посилити стійкість Сил оборони України до сучасник кіберзагроз. Також хочуть підвищувати медіаграмотність населення у прикордонних областях.

Читайте також: Зачинені під час тривоги. Перевірка укриттів на Каскаді і Позитроні.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору