Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Прикарпаття втратило трьох військових

Володимир Кондрат, Іван Мосейчук та Роман Дубина  віддали своє життя за незалежність України.

Розповідає Інформатор.

Володимир Кондрат

Військовий до повномасштабного вторгнення проживав у селі Бубнище, Болехівщина. Йому було 44 роки, коли 27 липня 2023 року він загинув у районі населеного пункту Ямпіль, Краматорського району, Донецької області. Володимир кондрат був командиром 3 відділення СпП 1 взводу СпП 1 роти СпП. Його життя обірвалось унаслідок артилерійського обстрілу від поранень несумісних з життям.

Без батька залишилося дев’ятеро дітей, без чоловіка – дружина, без сина – мати. Брат та син загиблого Героя також захищають українську землю від рашистських загарбників. Від імені усієї Болехівської громади висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя з приводу непоправної втрати”,йдеться у дописі Болехівської міськради.

Іван Мосейчук

Військовий народився 17 вересня 1983 року у селищі міського типу Отинія. Він був доброзичливим, усміхненим, чесним, порядним, відповідальним, великим патріотом України.

Боєць помер від несумісного з життям поранення, отриманого 24 липня під час мінометного обстрілу поблизу села Мала Токмачка Запорізької області. У воїна залишилися мати, батько, дружина, 12-річна донька, 7-річний син та сестра.

Роман Дубина

Військовий до служби жив у селі Воронів, Городенківська громада. Роману було 28 років. Він загинув 27 липня 2023 року в ході виконання бойового завдання під час ворожого обстрілу з танку. Сталося це біля населеного пункту Ямпіль, Краматорського району, Донецької області.

“У ці скорботні дні Городенківська громада співчуває родині Героя. Сумуємо разом із Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!”йдеться у дописі Городенківської громади.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору