Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

Дешево та сердито: що можна купити у франківських секондах?

Краб, весільні обцаси, костюм Ельзи — чого тільки не знайдеш у магазинах секонд-хенду нашого міста. Сьогодні ми потрапили на завіз у центрі і готові вам показати, що там було, і як “інтелігентно” люди влітали у двері.

Інформатор презентує нову рубрику.

Шопінг на секонді — це своєрідна битва за бренд, тренд та бірку. Якщо ви ні разу не бачили, як молодь та перекупники залітають у день завозу, вибиваючи двері та ребра один одному, то певно ви нічого не знаєте про життя справжніх стиляг. Ми готові вам розповісти все про цей світ. Розпочнемо з того, що відбувається у перший день.

На щастя, сьогодні людей було небагато, тому сильної бійки ми не побачили, але відтоптали ноги франківці встигли. Загалом завіз був середній, чогось унікального ми не знайшли, але базових речей було чимало.

Ми знаходили речі, які були або абсолютно нові або у чудовому стані. Штани знайти у секонді буває проблематично, але сьогодні вибір був. Їхня ціна приблизно 100-150 гривень. Також відшукали трендову кофтинку та спідницю в ідеальному стані, кожна з яких заважила на 50 гривень.

Взуття купляють у секонді лише дуже відважні люди, адже його важко відшукати і потрібно брати лише дійсно нові. На цьому завозі не було нічого цікавого чоловічого, але жіночі туфлі вибрати було можна. Ціна — приблизно 200-300 гривень.

Франківці відразу розібрали найкращі футболки, поло та сорочки, але залишили цікаві худі відомих брендів та цікавого дизайну. Стан був задовільний цих речей, ціна близько 150 гривень.

Для дітей можна було купити абсолютно нові речі та новорічні костюми (як то кажуть, готуй сани влітку). Ще ми знайшли смішного і дуже гарного краба, який би точно піднімав настрій не тільки малечі, але й дорослим.

Аксесуарів та сумок у гарному стані не було, але ця рукавичка для садівництва точно дуже ефективна.

А що ви цікавого знаходили у секондах? Діліться у коментарях!

Як відбувався завіз, штовхання та вибір речей дивіться у нашому відео:

Анна Сірик

Юлія Равлюк

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору