Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

Work.ua припиняє cпівпрацю з компаніями, які не вийшли з російського ринку

З 10 серпня сервіс пошуку роботи Work.ua припиняє надавати будь-які послуги компаніям та брендам, що не вийшли з російського ринку.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Work.ua.

У повідомленні зазначено, що Work.ua розриває контракти на суму понад п’ять мільйонів гривень на рік і повертає ці кошти.

“На гроші цих компаній росія будує ракети, що летять нищити наші міста і вбивають людей. Поки ці компанії залишаються в росії, ми маємо викреслити їх із нашого життя. Не купувати в них, не надавати послуг, не працювати на них, не бути партнерами”, – йдеться у повідомленні.

Ось список цих компаній:

“З тезою, що вони потрібні нашій економіці, їм вдалося прожити весь цей час. Можливо, це можна було толерувати в перші місяці, коли ринок праці рухнув, все зупинялося і кожне робоче місце годувало ще 10 людей поруч, а ми вірили, що або війна швидко скінчиться, або ці компанії все ж за деякий час вийдуть з Росії”, – каже співзасновник та CEO Work.ua Артур Міхно.

Також Work.ua закликає усі бізнеси відмовитися від співпраці із зазначеними брендами.

Читайте також: Ведмедик Барні — спонсор тероризму: НАЗК внесло компанію Mondelez International до списку спонсорів війни. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору