Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Гілки, каміння та гострі цвяхи. Що не так з пісочницями у Франківську?

Ми продовжуємо перевіряти стан дитячих майданчиків у нашому місті. Настала черга вулиці Євгена Коновальця. Виявилось, що пісочниці у цій місцевості у занедбаному стані. 

Розповідає Інформатор.

Цього тижня ми вирішили перевірити у якому стані пісочниці біля житлових будинках на вулиці Євгена Коновальця. Першим був дитячий майданчик біля будинку №34. Тут точно граються діти, адже залишили свої іграшки, але назвати це безпечним навряд чи можна: де-не-де стирчать незабиті гвіздки, обламані частини дерева, пісок перемішаний із землею та гілками.

Біля будинку №46 пісочниця без гострих гвіздків, але поросла травою. Це вже давно не місце для дитячих забав, адже піску тут майже немає, хоча сам корпус у нормальному стані.

У дворі будинку № 99 є аж 3 пісочниці. Перша залишилась жити у минулому, адже більше нагадує просто шмат землі, ніж місце для розваг, хоча діти тут бувають. Стан піску тут задовільний.

До теми:  Ігрові майданчики Франківська: вулиця Слави Стецько

Наступна пісочниця явно старенька, але у гарному стані. Загалом безпечне місце для дітей, але піску залишилась половина. Це справа рук дітей, тож цьому майданчику можна поставити “лайк”.

Остання локація на сьогодні явно залюблена дітьми: тут найбільше іграшок, достатньо піску, немає гострих кутів. За субьєктивною думкою, це найкраще місце для “розкопок” на цій вулиці.

Анна Сірик

Читайте також: Як живеться франківцям в районі Будівельників | Опитування

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору