Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Відпочинок та релакс: музична добірка від Інформатора

В день релаксації, ми вважаємо, відпочинок буде не повноцінним без відповідної музики. А її є ой як багато (особливо для того, аби побути наодинці або ж з коханою людиною). 

Тому Інформатор увімкнув та одягнув на голівоньки навушники і відшукав для вас найкращі (на наш погляд) композиції для розслаблення та відпочинку.

Розпочинаймо 😉.

Joram Feitsma – Lente

Тут не треба нав’язливого та чіткого ритму. Лише ви, легкі натискання на клавіші фортепіано, заплющені очі та уява. Відпочинок забезпечено.

Cepasa – Blossom 

Легка композиція, яка нагадує вечірнє спокійне місто. Якщо бажаєте пройтися міським озером або ж прогулятися біля нашої ратуші, не стримуйтеся 😊.

Adrián Berenguer – October

Фортепіано, скрипка, віолончель… Чудове поєднання інструментів. Якщо ви хочете поринути в світ інструментальної музики і відпочити, то ця композиція точно для вас.

Barbara Pravi – Voilà

Франція. Прекрасний вокал і не менш чарівний інструментальний супровід. Композиція в фіналі змінює темп і додає ритмічності. Саме з цією піснею співачка представляла країну на Євробаченні 2021, однак мелодія досі не залишає серця прихильників.

https://www.youtube.com/watch?v=h_ls02YBMBg&ab_channel=AquaLyrics

Lord Huron – The Night We Met

Завершує нашу добірку композиція Lord Huron. Початок з багатоголосся та ненав’язливі ноти гітари, які допонюються вокалом автора. Якщо хочете поніжитися в обіймах чи лягти на улюблений диван чи крісло й розслабитися, ця композиція стане у нагоді.

Такою була добірка Інформатора для вас, наші любі. Пишіть у коментарях, яка композиція вам найбільше сподобалася і чому.

Бажаємо гарного та релаксуючого вечора.

Артем Тригуб

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору