Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Франківську знову вимкнуть світло. Де та чому?

alt="Деяким групам населення зовсім не вимикатимуть світло на Прикарпатті. Кому?"

Тимчасові вимкнення електроенергії знову повернуться у наше життя. Енергетики просять поставитися з розумінням, адже нині відбуваються аварійно-ремонтні роботи. Хто винен?

Деталі розповідає Інформатор з посиланням на Прикарпаттяобленерго.

15 серпня о 23:00 сталась аварія. З ладу вийшло відразу три підземні високовольтні кабельні лінії. Без світла залишились будинки в районі вулиць Пулюя, Галицької, Хотинської, Північного Бульвару, Промислової.

“З початку весни ми розпочали масштабну реконструкцію на підстанції ЦНДЛ. Через це в цьому районі ненадійні схеми заживлення. Маємо великі навантаження на приєднання. Додаткове навантаження зросло і через аномальну спеку, оскільки споживачі частіше вмикають кондиціонери. Ця ситуація призвела до пошкодження кабельних ліній“, – пояснив директор філії “Центральна”  Ігор Пархуць.

Аварійні пошкодження знайшли і за 3 години світло повернулось у будинку франківців, проте ремонтні роботи ще тривають. Тому можливі часткові вимкнення протягом доби, оскільки бригадам доведеться робити короткочасні перемикання. До завершення робіт можливе зниження якості електропостачання, порушення надійності та якості електропостачання у мешканців вулиць Пулюя, Карпатська, Довга, Північний Бульвар, Зв’язкова та частково вулиць Набережна, Галицька, Княгинин, Гарбарська та суміжних із ними.

Енергетики просять мешканців цього району не перенавантажувати електромережі. Дізнатися, чому у вас немає світла можна за посиланням. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору