Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На Прикарпатті розстрілюють собак

Зооволонтери повідомили про жорстоке ставлення до тварин у Тлумачі. Що сталося?

Розповідає Інформатор з посиланням на дописи волонтерів та поліції Івано-Франківської області.

У соцмережах золоволонтерка Міша Чік написала, що знайшла собаку, у яку стріляли люди:

“Вийняла із шиї вуличної собаки патрон. Собака гуляє в центрі, виходить що хтось собі спокійно ходить в центрі міста зі зброєю і стріляє по собаках? І як тобі спиться, скотина, нормально?”

На цей допис відреагувала поліція. Вказаний факт зареєстрували та проводять перевірку. Нагадаємо, що за жорстоке поводження з тваринами винні особи несуть відповідальність адміністративну (стаття 89 Кодексу України про адміністративні порушення) та кримінальну (стаття 299 Кримінального кодексу України).

У коментарях люди пишуть, що відстріл собак у Тлумачі відбувався і минулого тижня. Користувачка Галя Лаврук пише, що: “3 дня відстрілювали. Спочатку пропали перші собаки, потім з суботи на неділю знову зникли, а з понеділка на вівторок особисто чула, дзвонила, ходила в поліцію, але там ніхто і приблизно не чув, що в них під будинком культури біля першої ночі відстрілюють з глушника!”

Зараз собака, про яку написала зооволонтерка,  потребує притулку. Пес стерилізований, дуже розумний, знає команди і повідок, з міцним здоровʼям, чудовий охоронець. Характер домінантний, тому потрібна людина яка впевнено спілкується з собаками і знає як себе поводити з домінантами. Щоб забрати, пишіть волонтерці за посиланням. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору