Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Шпарагівка у сметані | рецепт

Тушкована стручкова квасоля (шпарагівка)  – смачна і корисна страва. До того ж швидко готується. 

Повідомляє Інформатор.

Для приготування вам знадобляться:

  • стручкова квасоля – пів кілограма
  • 1 морквина
  • 1 помідора
  • 2 чи 3 зубчики часника
  • сметана – пів склянка
  • сіль і перець до смаку
  • зелень

Спершу слід помити та перебрати квасолю, відрізати хвостики. Далі ріжемо її на невеликі шматочки. Квасолю варимо до 10 хв.

Паралельно тремо моркву, пасеруємо її на сковороді, даючи невелику кількість олії. Зварену квасолю відціджуємо, додаємо на сковороду. Тушкувати слід до семи хвилин. Туди ж кладемо порізаний дрібно часник та порізаний кубиками помідор. Не забуваємо і про сіль і перець.

До страви додаємо петрушку чи кріп і сметану. Тушкуємо ще 5 хв. Готово!

400 г стручкової квасолі у “Метро” можна придбати за 39.90 грн, 2,5 кг вартують 249.90 грн.

Готуйте разом з нами!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору