Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що краще — букет вчителю чи Перемога України? | Старобогородчанський ліцей закликає не витрачати гроші на квіти

Щорічною традицією усіх батьків школярів є купівля букету вчителям. Колектив Старобогородчанського ліцею пропонує цьогоріч відмовитися від такої витрати коштів, а направити їх на потреби військових. 

Розповіли Інформатору.

Вже зовсім скоро 1 вересня і чимало прикарпатців будуть купувати квіти та цукерки. Керівництво ліцею говорить, що це важлива річ, але все таки пропонує відмовитися від цієї традиції допоки в Україні війна. Вони започаткували акцію “Замість квітів-Благодійність”.

“Ці кошти в ситуації, що склалася в країні, були б куди кориснішими для наших військових, що воюють за незалежність нашої країни. У зв’язку з цим колектив Старобогородчанського ліцею задонатити кошти для наших Збройних сил, які планували витратити на першовересневий букет”, – висловився заступник керівника з виховної роботи Володимир Приймак.

Скринька для збору коштів буде знаходитись при вході в ліцей.

Якщо ви також хочете долучитись до акції, але не живите в Старих Богородчанах, не біда. Ви можете задонатити кошти на будь-який збір, який вважаєте за потрібне підтримати. Якщо вам складно визначитись, то ось кілька з них:

  1. Збір коштів на підтримку діяльності аеророзвідки УДА — на паливо, ремонт автівок, дрони та комплектуючі до них, акумулятори, павербанки, карти пам’яті. Можна задонатити хлопцям за посиланням.
  2. Збір на броню для медика з Калуша. Необхідно придбати бронижилет UT PROFI 6 класу, шолом Mich2.0, тактична аптечка Tactical Military Max Sich. Надаємо посилання для донатів.
  3. Благодійний фонд “Порт Івано-Франківськ”. Волонтери збирають кошти на потреби 8 військових бригад. Надіслати донат можна за посиланням.

Анна Сірик

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору