Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

На Верховинщині сільрада а майже 1 млн грн купила новесенький кросовер для своїх працівників

У Верховинському районі Білоберізька сільрада витратила майже мільйон гривень на закупівлю нової машини. 

Повідомляє Інформатор Коломия.

Договір про закупівлю нового авто “Renault Duster” Білоберізька сільська рада підписала з франківською приватною виробничо-комерційною фірмою “В.С.К.” у серпня цього року. Вказана очікувана вартість сягала 905 000 грн. Зазначена фірма була єдиним учасником у тендері й виграла його, запропонувавши суму на 500 грн менше – 904 500 грн. 

Бюджет Білоберізької громади прийняли на рівні 48 млн грн. Найбільше доходів до бюджету громаді сплачується із податків грошового забезпечення військовослужбовців. Кросовер призначений для користування сільського голови та інших службовців місцевої ради.

За умовами сільради автівка повинна мати такі характеристики: із дизельним двигуном, повнопривідне (4х4), кольору “мокрий асфальт”, не пізніше 2022 року випуску. Салон з мультимедійною системою, системою BlueTooth, кондиціонером, сенсорними екранами і камерою заднього вигляду.

На офіційному сайті з продажу “Renault”  ціни нижчі.

За словами голови громади Дмитра Іванюка, протяжність громади – 60 км, а тому авто потрібне не тільки для працівників селищної ради, але й для соціальних працівників, служби у справах дітей. А ще він запевнив, що громада багато робить для військових. Наприклад, минулого року витратили 7 млн із власних доходів на оплату запитів військових. Громада передала військовим автівку сімейної медицини, а також шкільний автобус. Також голова додав, близько 10 автівок на передову передали завдяки зборам серед мешканців громади.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87.

Нагору