Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

Денис Шмигаль заявив, що зима буде складною. Енерготерор вже розпочався

Прем’єр-міністр України розповів, що енерготерор розпочався не вчора, 21 вересня, а триває останні тижні. Наскільки Україна готова до зими?

Ділиться деталями Інформатор з посиланням на заяву прем’єр-міністра Дениса Шмигаля на Регіональному економічному форумі.

За його словами, етап енергетичного терору в цей опалювальний сезон уже розпочався, адже росіяни прицільно намагаються знищити інфраструктуру, виробництва, прокачки, зберігання пального. Це видно за першими ударами по регіональних підстанціях енергетичних в останні два тижні.

Денис Шмигаль очікує продовження цих атак, тому Україна готується до захисту: пасивного у вигляді  спеціальних конструкцій та активного — ППО.

“Ми набагато більше підготовлені та сильніші, ніж були минулого року. Тому переконаний, що разом пройдемо цю складну зиму… Точно зима буде складна, точно не легша, але точно ми до неї готові краще, тому що ми розуміємо, до чого готується ворог і які загрози та виклики перед нами всіма стоять”, – наголосив прем’єр-міністр.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору