Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Баскетбол в Івано-Франківську: хто змагається і як себе показує прикарпатська команда?

В Івано-Франківську відбулося два змагальних дні. В перший день спаринг був у команд “Прикарпаття-Говерла-КФВ” та “Політехніка-Галичина” й “Дніпро” – “Будівельник”. Другого дня грали «Прикарпаття-Говерла-КФВ» — «Дніпро»  та «Політехніка-Галичина» — «Будівельник».

Пише Інформатор, покликаючись на Sport.IF.UA.

20 вересня під час матчу “Прикарпаття-Говерла-КФВ” та “Політехніка-Галичина” наша команда одержала перемогу. Говерла обіграла суперників з рахунком 68:59. Вони випередили суперника на останніх хвилинах гри.

В цьому матчі найкращим гравцем прикарпатської команди став Сергій Старцев. Він набрав 25 очок і виконав 7 підбирань. За “Політехніку-Галичину” найбільше очок здобули американські легіонери – Нельсон і Девіс, разом набравши 30 очок.

У другому матчі дня “Дніпро” зіткнулося з “Будівельником”. Після рівної першої половини гри “Дніпро” відставало, але “Будівельник” зумів здійснити ривок в третьому періоді, який став вирішальним у матчі. Кияни виграли з рахунком 72:59.

21 вересня «Прикарпаття-Говерла-КФВ» обіграла команду «Дніпро» з рахунком 73:70. Кращими у складі переможців став Павло Горобченко, на рахунку якого 17 очок, а також по 7 підбирань та передач.

В матчі Політехніка-Галичина» — «Будівельник» друга команда обіграла суперників. Рахунок склав 70:64 на користь киян.

В результаті наша Говерла перемогла суперників вже двічі. Заключний матч їх очікує завтра з командою “Будівельник”.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору