Ми звикли смажити або запікати баклажани, проте це не єдині варіанти їхнього використання в кулінарії. Якщо ви хочете здивувати гостей, свою дружину чи чоловіка, то спробуйте заквасити цей овоч.
Інформатор ділиться рецептом.
Вам знадобиться:
- 2-3 кг баклажанів,
- 50 г цукру,
- 50 г оцету,
- 50 г олії,
- 1 ч. л солі без гірки,
- 2-3 зубчики часнику,
- зелень (кріп, петрушка).
Баклажани потрібно 10 хвилин проварити в підсоленій воді, остудити, зняти шкірку та обрізати хвостики. Далі нарізати їх смужками.
Замішати соус з цукру, оцету, солі, олії, зелені та часнику. Викладати шарами баклажани, змащуючи кожен соусом.
Накриваємо усе фольгою і ставимо в холодильник хоча б на годину. Смачного!
Читайте також: Торт із кабачків | рецепт тижня
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87