Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Ярмарок на такмед для військових відбудеться в Івано-Франківську: що цікавого підготували організатори?

Ярмарок на такмед для військових відбудеться в Івано-Франківську: що цікавого підготували організатори?

В нашому місті чи не щотижня відбуваються різноманітні збори коштів на потреби для ЗСУ. Їх передають військовим, за ці гроші купують обладнання або ж пожертви рятують комусь життя. Мета цього ярмарку – врятувати сотні життів. І це можна зробити лише з допомогою містян і гостей Франківська. 

Розповідає Інформатор.

Такмед – те, що на фронті треба завжди. Те, що не дасть бійцю загинути. Те, чого так не вистачає.

1 жовтня з 10 ранку до 21 вечора волонтери “Громадської ініціативи Галичини”, майстри та артисти збиратимуть кошти для цієї цілі. Підготували чимало цікавинок: різноманітні майстер-класи, продаж hand-made виробів, концертна програма з хедлайнером Сергієм Лазановським. А тепер про все детальніше.

На захід, за словами організаторів, залучили майстрів, які продаватимуть власні вироби. Ви зможете придбати прекраси на шию, намиста, гердани, вироби з бісеру та натурального каміння, шопери й браслети. Поласувати на ярмарку можна буде домашньою випічкою.

“Всі ті, хто щось продаватиме на ярмарку, сплачуватиме 20% від прибутку з продажу власних виробів. Проходитимуть й творчі майстер-класи за донати. Кожен триватиме 2 години. Одночасно проводитимуться декілька майстер-класів. Люди зможуть обрати будь-який з них., – розповідає співорганізаторка Катерина Паньків.

Волонтерка ділиться, що команда вперше організовує такий масовий захід. Сподіваються на велику кількість відвідувачів:

“Багато від нього (ярмарку ред.) очікуємо. Віримо в те, що так і складеться”.

Вартість майстер-класів буде як фіксованою, так і на розсуд людей. Розрахуватися можна готівкою, поклавши її у відповідний капелюх. Для електронної оплати здійснюватиметься переказ коштів на рахунок.

Концертна програма складатиметься з двох блоків. Денна триватиме з 13:00 до 15:00. Вечірня – з 17:00 до 21:00. Ви почуєте як сольних вокалістів, так і відомі гурти міста.

Тож завтра, 1 жовтня, приходьте на вулицю Лесі Українки й проводьте час, допомагаючи нашим захисникам.

Читайте також: Кіно про кохання та рідну землю | Відкриття Івано-Франківського міжнародного фестивалю короткого метру 4:3.

Артем Тригуб

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору