Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Чотирьох постраждалих від вибуху нафтопроводу відправили до Німеччини. Найважчий стан — у дітей

alt="Чотирьох постраждалих від вибуху нафтопроводу відправили до Німеччини. Найважчий стан — у дітей"

Двох дорослих та двох дітей з великою кількістю опіків стабілізували у львівській лікарні та відправили закордон для подальшого лікування.

Розповідає Інформатор з посиланням на Перше медоб’єднання Львова.

На початку тижня чотирьох постраждалих доправили з лікарень Івано-Франківська до Центру термічної травми та пластичної хірургії Першого медоб’єднання Львова .

Тут комбустілоги прооперували 35-річного чоловіка. Пацієнт поступив із опіками дихальних шляхів та тіла. Вогонь вразив 45-50% шкірних покривів, з яких 20% — глибокі рани. Чоловікові провели операцію — змертвілі внаслідок опіку тканини видалили і частково одномоментно закрили власною шкірою пацієнта.

alt="Чотирьох постраждалих від вибуху нафтопроводу відправили до Німеччини. Найважчий стан — у дітей"

Жінку 39-ти років доправили із 30% опіків тіла вчора. У центрі їй очистили рани, продовжили виконувати перевʼязки та підготували до наступних етапів лікування закордоном.

Лікарі кажуть, що найважчий стан у дітей:

У 11-річного хлопчика — близько 80% опіків тіла, з яких 70% — глибокі рани. У 8-річного хлопчика також близько 80% опіків. З них 75% — глибокі. Обоє з опіками дихальних шляхів”.

alt="Чотирьох постраждалих від вибуху нафтопроводу відправили до Німеччини. Найважчий стан — у дітей"

Протягом 4-х днів за пацієнтами цілодобово спостерігали команди відділення анестезіології та інтенсивної терапії нашої дитячої Лікарні Святого Миколая. З ними працювали комбустіологи, хірурги, фізичні терапевти. Їх стабілізували та відправили д до Німеччини.

Нагадаємо, що 30 вересня у селі Стримба, Надвірнянський район, вибухнув нафтопровід. Постраждали від вогню 9 місцевих мешканців. Детальніше читайте у нашому матеріалі “Наслідки та причини вибуху нафтопроводу на Прикарпатті”.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору