Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

У Франківську засудили підприємця, який нажився на укриттях

Судова справа

Івано-Франківський суд виніс вирок підприємцю, який наживався на облаштуванні укриттів в житлових будинках. 

Повідомляє Інформатор.

Досудове розслідування встановило, що приватний підприємець уклав із комунальним підприємством «Управляюча компанія “Комфортний дім» Івано-Франківської міської ради декілька договорів про надання послуг по об’єкту: «Облаштування споруд цивільного захисту найпростішого укриття та пункту обігріву в будинку”: в будинках по вул. Івасюка, 46, Миколайчука, 16, Молодіжна, 56, Вовчинецька, 195.

Під час надання послуг, як визначила експертиза, підприємець з метою наживи, подавалися підроблені документи, де зазначалися роботи, які не були проведені, чи зазначалися завищені ціни ремонту. Таким чином, підприємцю вдалося заволодіти понад 13 тис. грн.

Під час судового засідання обвинувачений повністю визнав себе винуватим у вчиненні інкримінованих кримінальних правопорушень та надав суду показання, що дійсно за обставин зазначених у позові, шляхом обману заволодів грошовими коштами комунального підприємства “Управляюча компанія “Комфортний дім” та використав для цього підроблені  документи.

Враховуючи щире зізнання підсудного та матеріальне відшкодування, суд постановив підприємцю покарання – штраф в розмірі 51000 грн, йдеться у вироку суду.

Читайте також: Фейковий поліцейський виманив у франківки 30 тис. грн

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору