Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

Понад 62 млн грн переплат повернули франківцям за газ: як отримати переплачені кошти?

Понад 6 мільйонів переплат за квартал повернув «Івано-Франківськгаз Збут»: як отримати переплачені кошти?

Компанія “Івано-Франківськ газ збут” продовжує повертати кошти прикарпатцям. Так, за третій квартал цього року вони виплатили 6,7 млн гривень переплат та помилково сплачених грошей.

Розповідає Інформатор.

“Загалом від травня 2022 року працівники компанії розглянули та задовольнили 35 тисяч заяв колишніх клієнтів на загальну суму понад 62 млн гривень, – написали в пресслужбі компанії.

Нагадали й про побутових споживачів, які не сплатити борги за блакитне паливо. Компанія має право перекрити газопостачання до боржників.

Як повернути кошти за передплачений газ?

До Інформатора звернулася мешканка Івано-Франківська, яка розповіла, що компанія досі не повернула переплату. Однак в одній із соціальних мереж чимало користувачів отримали гроші назад

Якщо ви ще не отримали власні заощадження за передплату, слід написати заяву на повернення цих коштів.

До заяви необхідно долучити:

  • копію паспорта (1-6 сторінки);
  • копію ідентифікаційного коду,
  • квитанції про помилкову оплату,
  • довідку з банку про реквізити карткового рахунку (може бути автоматично згенерована у мобільному додатку банку, повинна містити IBAN карткового рахунку).

Підписану заяву та документи потрібно надіслати на поштову адресу компанії: м. Івано-Франківськ, вул. Бельведерська, 32 А, ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут».

Важливо! Копії документів повинні містити посвідчувальний напис («Згідно з оригіналом»), а також підпис, ПІБ власника документа і дату.

Ви можете особисто завітати до офісу компанії й залишити документи. Прийом громадян проводиться щовівторка з 9.00 до 17.00.

Читайте також: Що робити, якщо переплатили за транспортування газу?

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору