Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

В Угорниках планують перекласти бруківку біля пам’ятника Степану Ленкавському за 400 тис. грн

alt="В Угорниках планують перекласти бруківку біля пам’ятника Степану Ленкавському за 400 тис. грн"

У селі Угорники, яке входить до складу Івано-Франківської територіальної громади, планують поставити бруківку біля пам’ятника Степану Ленкавському.

Повідомляє Інформатор.

Нещодавно на сайті публічних закупівель “Прозорро” оприлюднили тендер на благоустрій біля пам’ятника Степану Ленкавському в селі Угорники. Замовником є Департамент інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради.

Очікувана вартість – 453 779,00 грн. Тут мають встановити бетонні поребрики, влаштувати покриття та поставити бруківку, зокрема, сіру і червону. Роботи повинні виконати до кінця цього року.

У тендері взяв участь один учасник –  Приватне виробничо-комерційне підприємство “Супутник”. Наразі фірма очікує на рішення.

Ця фірма працює уже 21 рік. Керівником є Тарас Сенчук. Серед засновників зазначений він та Яків Сенчук. Компанія стала переможцем у 105 закупівлях на суму 2.97 млрд грн. Найбільше контрактів, 36, укладено з Департаментом інфраструктури, житлової та комунальної політики та Угорницькою сільською радою – 32.

До слова, пам’ятник Степану Ленкавському відкрили в Угорниках у 2010 році.

Головне фото ілюстративне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору