Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Івано-Франківщина втратила двох героїв

Захищаючи батьківщину від московських окупантів, нажаль, наша область втратила двох військовослужбовців: Михайла Боднарчука та Сергія Драбича. 

Інформатор висловлює співчуття рідним та близьким.

Михайло Боднарчук

Народився у 1982 році та проживав у селі Золота Липа Тлумацької громади. Військовий загинув 10 жовтня під час виконання бойового завдання поблизу села Новобогданівка Запорізької області.

“На жаль, жорстока війна продовжує забирати найкращих та приносити горе в наші домівки. У цей важкий час щиро співчуваємо рідним та близьким героя, розділяємо ваш біль та схиляємо голови у глибокій скорботі”, — написав Олег Кирста у Facebook-спільноті “Петрилів у нашому серці”.

Сергій Драбич

Народився у 1987 році та проживав у селі Верхня Калуського району на Франківщині. Сергій Драбич був командиром 1 штурмового відділення штурмової роти.

“Занадто висока ціна нашої незалежності — життя українців, справжніх патріотів і борців, що перетворюються на янголів і зрештою боронять рідну землю вже з небес. Низько схиляємо голови в пошані перед відвагою та стійкістю нашого героя-захисника. Висловлюємо співчуття батькам, дружині, дітям, рідним, друзям, побратимам та всім близьким воїна! Вічна пам‘ять і слава герою!” — йдеться у дописі.

Вічна пам’ять і слава Героям.

Читайте також: На Калущині під час пожежі знайшли тіло жінки

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору