Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Дім для воїна. У Рогатині пораненому військовому подарували дім

У Рогатині військовому, який на війні втратив ногу, – Роману Крашевському нежитлову споруду переобладнали у житловий будинок. Зробити це вдалось за сприянням громадських активістів та побратимів військовослужбовця. 

Про “Дім для воїна” розповіли у  Рогатинській міській раді , повідомляє Інформатор.

Загалом з бюджету громади були виділені кошти на облаштування пандуса та ванної кімнати. Всі інші зручності спільними зусиллями облаштували небайдужі.

“Невдовзі рішенням виконкому від 25 квітня нежитлову будівлю на вул. Галицькій у Рогатині, що знаходилась на балансі міськради,   переведено у житлову. Та наразі це були тільки стіни, які вартувало  зробити майбутнім домом. І тут головну скрипку зіграла людська небайдужість до долі нашого військового”, – зазначили на сторінці міської ради.

У будинку немає порогів, відсутні ручки у ванній, на доступній відстані вмикачі та низькі полиці. Все для комфортного пересування воїна.

“Не очікував, щоб аж так. Люди, я знімаю перед вами шапку”, – з посмішкою на обличчі подякував Роман.

Перед завершенням робіт мати одного захисника привезла кухню, ванну, диван, крісло, та скромно додала: “Хай добре служить Роману і Бог береже його в цій оселі”.

Читайте також: Загинули за Україну. Прикарпаття втратило сімох Героїв

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору