Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

Сектор по боротьбі з корупцією в міськраді буде підконтрольний меру

Сектор по боротьбі з корупцією в міськраді буде підконтрольний меру

Івано-Франківська міська рада прийняла рішення про затвердження Положення про сектор з питань запобігання та виявлення корупції. Керівник та весь персональний склад цього органу, згідно з Положенням, буде призначатися міським головою.

Повідомляє Інформатор.

Метою Сектору є розроблення, організація та контроль за проведенням заходів щодо запобігання корупційним правопорушенням та правопорушенням, пов’язаним з корупцією. Його працівники перевірятимуть процес подання декларацій та інформаційно співпрацюватимуть з Національним агенством з питань запобігання корупції – звітуватимуть за рік та надаватимуть інформацію про виконання актикорупційних заходів.

Окрім цього, сектор з питань запобігання та виявлення корупції розглядатиме повідомлення про корупцію у виконавчих органах Івано-Франківської міської ради та візуватиме проекти рішень Івано-Франківської міської ради, виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, проєкти розпоряджень міського голови з кадрових питань.

Сектор з питань запобігання та виявлення корупції очолюватиме завідувач, який призначається на посаду та звільняється з посади міським головою. Згідно прийнятого Положення, завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції є підзвітний і підконтрольний міському голові.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору