Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Доробити кільце на перехресті – вулицю Довгу перекриють

Доробити кільце на перехресті - вулицю Довгу перекриють

В Івано-Франківську планують перекрити вулицю Довгу. Чому так станеться, розповів заступник міського голови Михайло Смушак. 

Повідомляє Інформатор.

“Спочатку планувалося замінити тільки водопровід, бо він був у незадовільному стані. КП “Водоекотехпром” в межах своєї інвестиційної програми мало це зробити. Але водопровід там пролягав на глибині 4 – 5 м. Це дуже глибоко. Фактично половина вулиці була розкопана. Заміну водопроводу почали у травні. Оскільки дорога (на вулиці Береговій – ред.) загалом була в поганому стані, то було прийнято рішення зробити капремонт цієї дороги”,каже Смушак.

Відтак зробили проєктно-кошторисну документацію, експертизу, оголосили тендер, визначили виконавця. Угоду уклали наприкінці вересня – на початку жовтня, і аж тоді стартував капремонт дороги. Зараз уже заасфальтували нижній шар Берегової і піднімають люки до відмітки. Вулицю планують здати в експлуатацію вже цього року.

Паралельно формують довгоочікувальне кільце на вулиці Довгій. Наразі заасфальтували половину кільця, аби по ньому запустити рух.

“Будемо перекривати вулицю Довгу. Буде об’їзд по пів кільці. Будемо формувати повноцінно кільце і здавати в експлуатацію з кільцем цю дорогу. Нарешті кільце, про яке ми говоримо п’ять років, буде здане в експлуатацію”, – додав Михайло Смушак.

Раніше ми повідомляли, що реконструкція перехрестя у Франківську може вартувати 13 млн грн

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору