Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Сильний мокрий сніг і штормовий вітер. Прикарпаття очікує похолодання

Сильний мокрий сніг і штормовий вітер. Прикарпаття очікує похолодання

В Україні з наступного тижня очікується погіршення погодних умов. Зокрема, в період з 19 по 23 листопада по всій території країни буде похолодання. 

Повідомляє Інформатор, покликаючись на синоптика Наталку Діденко.

Температура повітря буде мінусовою, а ввечері 23 і 24 листопада на півночі України та на північному сході зокрема в таких містах: Суми, Полтава, Харків може бути – 10, -14 градусів.

Тому в більшості областях нашої країни є висока ймовірність снігу.

Сьогодні, 16 листопада, в деяких районах Київщини, Чернігівщини та Сумщини очікується мокрий сніг, а от в західних областях опадів не буде.

Сьогодні майже у всіх областях можливі пориви вітру. Цього дня теммература повітря буде 0+5 градусів, на півдні до +9 градусів, завтра вдень очікується +4+9 градусів, у південній частині та на південному сході +9+12, в Криму до +14 градусів.

У столиці, 16 листопада, буде сильний вітер до 12-15 м/с.

“Будьте обережними під старими деревами, крупними гілляками, білбордами,  непевними дротами та дахами будинків. Тому підготуйте себе та свої справи заздалегідь .Що не укріпили – зробіть це зараз, бо сильний вітер із штормовими поривами ще буде й буде найближчим часом” – закликала синоптикиня.

Завтра, 17 листопада, в Києві місцями очікується невеликий дощ, ввечері можливий мокрий сніг. Впродовж дня температура повітря буде майже однаковою, +4+6 градусів, завтра ввечері знизиться до +1+4 градусів.

На вихідних буде холодніше. Так, у суботу в західних областях погода буде дуже несприятливою. Мокрий сніг, вітер. В неділю на півдні, в центрі та на сході пройдуть сильні дощі та буде сильний вітер.

Інформатор рекомендує уважно стежити за щоденним прогнозом погоди.

Читайте також: Які події відбудуться в Івано-Франківську 16 листопада?

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору