Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

90 днів: нові терміни підключення до індивідуального опалення від “Газорозподільні мережі” в Івано-Франківську

90 днів: нові терміни підключення до індивідуального опалення від “Газорозподільні мережі України”

Процес підключення будинків до індивідуального опалення триває. Попередньо, підрядна організація “Івано-Франківськгаззбуту” планувала провести такі роботи всього за 30 днів. 

Розповідає Інформатор.

Після зміни постачальника відповідальність за підключення несе “Газорозподільні мережі України”. Процес затягування в компанії пояснюють тим, що в них в розпорядженні знаходяться 38 будинків, які потрібно приєднати до індивідуального опалення.

Отримання технічної документації по будинку на Бандери затягнули на півтора місяця, але все-таки люди отримали проєкти на руки. Консультанти компанії, запевнили: “З вами згодом зв’яжуться майстри та повідомлять, коли під’єднають газовий котел до газопроводу”.

Нібито можна видихнути, але згодом виявилися додаткові підводні камені, а саме нові “неймовірні” терміни підключення до тепла в 90 діб.

Технічну документацію мешканці будинку отримали минулого тижня. Це означає, якщо брати нові терміни підключення, то тепло може з’явитися у їхньому помешканню в лютому.

Керівництво газорозподільчих мереж зазначило, що в них змінився сам процес підключення, адже тепер, щоб під’єднати весь будинок до тепла, їм потрібно оголосити тендер на закупівлю матеріалів. А вже тільки після відправити майстрів.

Станом на 21 листопада компанія не розміщувала тендерів на закупівлю матеріалів для проведення робіт.

Читайте також: Перехід на індивідуальне опалення: чи будуть франківці з теплом цього року

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу, телефонуйте за номером 096 989 60 87

Артем Барабаш

Нагору