Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

ДАСУ перевіряє сільраду, яка будує біатлонний комплекс на території «Буковеля»

ДАСУ перевіряє сільраду, яка будує біатлонний комплекс на території «Буковеля»

Західний Офіс Держаудитслужби розпочав аудит Поляницької сільради, яка за державний кошт будує біатлонний комплекс на приватній ділянці ТОВ “Буковель”.

Розповідає Інформатор.

Проєкт будівництва кілька років тому ухвалила Івано-Франківська ОДА, на початку вартість спорткомплексу оцінили у 395,5 млн грн.

Будівництво біатлонного комплексу розпочала Поляницька сільрада за кошти державного бюджету на землях, які належать групі «Приват» Ігоря Коломойського. Таке рішення ухвалили посадовці місцевої сільської ради, попри те, що у громади є земля в комунальній власності. Йдеться про близько 8,5 га приватної  землі.

“Контрольний захід відбувається з метою запобігання можливих ризиків у майбутньому, які б могли призвести до втрати майна біатлонного комплексу, що будується на території ТОВ “Буковель” із залученням субвенцій з держбюджету”, – пише Держаудитслужба.

З результатами перевірки Західного Офісу Держаудитслужби можна буде ознайомитися після його завершення у грудні 2023 року.

До відома, засновниками ТОВ «Буковель» є Захар і Оксана Палиці – син і дружина нардепа Ігоря Палиці, одного з найближчих партнерів Ігоря Коломойському по «Укрнафті».

Читайте також: На Прикарпатті перевірили дві громади, які виділили найменше коштів на допомогу ЗСУ

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору