Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Колаборант з Івано-Франківська попросився в росію під час інтерв’ю з Золкіним

Колаборант з Івано-Франківська на інтерв'ю Золкіна попросився в росію

Мешканець Івано-Франківська не визнавав агресію росії та звеличував путіна в забороненій соціальній мережі. Попросився на обмін під час інтерв’ю. 

Пише Інформатор, посилаючись на ютуб канал Володимира Золкіна.

Ще один колаборант з Івано-Франківщини потрапив на інтерв’ю до журналіста Володимира Золкіна. Ним виявився  місцевий мешканець, 59-го року народження, Петро Гресько. Попередньо, був затриманий за виправдування дії росії та розповсюдженню інформації в забороненій соціальній мережі “Однокласники”.

За словами чоловіка, у 2014 році на Донецьку та Луганську область напала Україна, також зазначає, що росія тут ні до чого. Та повномасштабне вторгнення – це вимушена міра окупантів.

“Моя позиція така: народ страждає, гонять на забій. росія була змушена напасти, я б так сказав навіть дуже м’яко, якби нашим сусідом була не Росія, а Америка, від нас би вже й сліду не лишилося. Америка не дозволила б у себе під боком Майдани. Мексика хай там хоча б скрипне, що залишиться від тієї Мексики чи Канади”, – говорить засуджений.

Колаборант також зазначив, що Україна згідно “Будапештського меморандуму” не має права визначати власне майбутнє.

“У нас були домовленості з росією. За Будапештським меморандумом, ми не можемо визначати свій шлях, що Україна є позаблоковою країною. В мене таке бачення”, – розповідає колаборант.

Засуджений також звернувся до президента країни окупанта та попросив забрати його з полону.

“володимире володимировичу, заберіть, будь ласка, мене на обмін”, – попросився Петро.

Виправдовує свої дії тим, що був незадоволений нашою державною політикою та за інкримінованою статтею не вважає себе винним. Згідно вироку любитель совка проведе в місцях позбавлення волі 5 років.

Читайте також: Засуджений колаборант з Коломиї дав інтерв’ю Золкіну

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Артем Барабаш

Нагору