Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

До кольору до вибору. Скільки коштує прокат дитячих карнавальних костюмів у Франківську

Наближаються свята, у дитсадках та школах проводитимуть свята. А це означає, що для дітлахів потрібні будуть костюми. Купувати – можна, однак це дорожче. Краще взяти напрокат. Скільки така послуга вартує у Франківську, і що пропонують?

Повідомляє Інформатор.

На вулиці Любомира Гузара, 9 ми знайшли невеличку крамницю з дитячими карнавальними костюмами напрокат. Вартість коливається в межах 300-500 грн. Ви берете вбрання ввечері, повертаєте наступного дня після заходу. Тут вибір великий – білочка, сніжинка, ялинка, принцеса тощо.

Нижче на цій же вулиці в торговому центрі (будинок № 24а) на третьому поверсі знаходиться крамниця з сукнями та дитячими костюмами. Тут прокат дитячих костюмів стартує від 200 грн (атласні), за 400 грн можна взяти плаття.

У ТЦ “Меркурій” розташований магазин “Казка ленд”. Тут костюми жабенят, лисички, мишки, мавпи, песика можна взяти на прокат за 250 грн, лисичка з хутром вартує 300 грн, костюми квіток – 280 – 330 грн, казкові герої – 230 – 350 грн. Прокат новорічного вбрання (Санти, Помічниці Санти, Ельфів, Ялинки тощо) – 250 грн – 450 грн.

У ТЦ “Зебра” взяти на прокат дитячий карнавальний костюм можна за 300 грн (з хутром), платтячка коштують дорожче – 350 – 400 грн.

Нагадаємо, вчора ми дізнавалися вартість штучної ялинки у Франківську.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору