Інформатор Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

Культові моделі взуття від Asics: що робить їхні кросівки такими популярними?

Культові моделі взуття від Asics: що робить їхні кросівки такими популярними?

У статті ви знайдете відповіді на часті запитання щодо переваг взуття Asics: які провідні технології використані у кросівках, якими властивостями вони характеризуються, кому підходять. Ви зрозумієте, чому це взуття корисне не лише для спортсменів, а й для звичайних людей. Буде цікаво трохи дізнатися і про філософію бренду на період його виникнення.

Як зародився Asics: головний девіз бренду

1949 року у японському містечку Кобе ініціативний підприємець, на прізвище Оніцука, вирішив зацікавити молодь бігом та баскетболом. Для цього він запустив виробництво спортивного взуття під маркою Onitsuka Tiger. Оніцука керувався у житті гаслом «У здоровому тілі – здоровий дух», яке незабаром стало девізом його продукції.

Перша лінійка спеціалізованого взуття – кеди для баскетболу з рельєфною підошвою, що нагадувала присоски. Саме підошовна технологія стала революційною у тогочасній індустрії спортивного взуття.

Згодом асортимент бренду почав охоплювати й інші види спорту: волейбол, біг, футбол, нетбол, лакрос, легку атлетику та інші. З 1977 року компанія розширюється та змінює назву на ASICS. Цю абревіатуру і запозичили із латинських слів уже згаданого гасла.

Протягом розвитку легендарного бренду кросівки Asics можна було часто бачити на спортсменах Олімпійських ігор. І сьогодні вони продовжують бути лідерами на ринку товарів для професійного спорту. Зокрема, цьому взуттю віддають перевагу спринтер Фред Керлі, тенісист Новак Джокович, тріатлоністка Флора Даффі та чимало інших спортивних зірок.

Які переваги кросівок використання Asics?

Бренд продовжує постійно вдосконалюватись, аби ви могли насолоджуватися кожним рухом. Під час їхньої розробки було залучено провідні технології.

  • FlyteFoam – інноваційна піна на основі органічних волокон в проміжній підошві. До речі, над розробкою цього засобу амортизації вчені компанії працювали 3 роки. В результаті завдяки пружним властивостям волокон взуття надійно захищає стопу під час різких рухів чи ударів. Крім того, показник ваги цього матеріалу на 55% нижчий, ніж поширені виробничі показники. Тож ці кросівки ще й надзвичайно легкі завдяки використанню в підошві матеріалу SpEVA.
  • AdaptTruss та DuoMax – двокомпонентна структура на основі вуглецевого волокна, яка відповідає за стабільність та стійкість під час руху.
  • Gel – гелеві компоненти у частині носка і п’яти, що слугують для максимального поглинання ударів. Відтак ваш хребет, п’яти та коліна практично не відчувають навантаження.
  • Wet-grip – так звана друга підошва, яка запобігає ковзанню завдяки зчепленню з різними типами поверхонь.
  • Boa System – надміцна система шнурівки. Забезпечує надійну фіксацію та водночас легкість руху.

Кому підходить взуття Asics?

Незважаючи на те що взуття орієнтоване на професійних бігунів, баскетболістів, тріатлоністів, тенісистів, футболістів та інших спортсменів, воно ідеально підходить і звичайним людям. А особливо тим, хто:

  • непрофесійно займається спортом;
  • любить багато ходити;
  • має проблеми зі стопами та опорно-руховим апаратом;
  • відвідує спортзал;
  • полюбляє хайкінг та трекінг.

Як наслідок, ви отримаєте можливості для комфортного, вільного та здорового руху. Альтернативою можуть стати хіба що Sneakersy Under Armour від популярного американського бренду.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу, звертайтеся за номером 096 989 60 

Нагору