Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

В Івано-Франківському медичному університеті змінився керівник

30 листопада професор Руслан Козовий став виконувачем обов’язків ректора Івано-Франківського національного медичного університету.

Повідомляє Інформатор.

Відповідний наказ підписав міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. Про призначення написав професор Руслан Козовий у фейсбуку.

“Для мене це велика честь. Дякую керівництву за довіру! Розумію важливість і складність завдання, поставленого переді мною. Університет буде працювати в нормальному режимі. Моє призначення не впливатиме на навчальний процес і господарську діяльність. Але не менш важливим для мене є недопущення інтриг, політики чи зведення рахунків з опонентами. Хочу твердо заявити, що вибори наступного ректора нашого університету пройдуть чесно і прозоро”, йдеться у дописі.

Руслан Козовий — лікар-генетик, доктор медичних наук, професор кафедри медичної біології й медичної генетики Івано-Франківського національного медичного університету. Викладає з 2005 року. Є членом всеукраїнської асоціації спеціалістів з медичної та лабораторної генетики.

Влітку, 31 липня, виконувачем обов’язків ректора медуніверситету призначили Миколу Островського. А раніше керівником закладу був Микола Рожко. У 2024 році в університеті мають відбутися вибори ректора.

До теми: Вибори ректора ІФНТУНГ: хто очолить університет

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору