Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

4 роки позбавлення волі отримав прикарпатець за скоєння смертельної ДТП

4 роки позбавлення волі отримав прикарпатець за скоєння смертельної ДТП

Днями Івано-Франківський міський суд виніс вирок водію, який порушив правила дорожнього руху, що призвело до смертельної аварії. 

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Єдиний державний реєстр судових рішень

Мова йде про аварію, яка трапилась 21 грудня, 2021 року водій рухаючись по вулиці Надрічній в напрямку вулиці Івасюка в Івано-Франківську, не дотримався правил дорожнього руху, через що загинув пасажир.  В автомобілі, яким керував обвинувачений перебувало ще 3 осіб (пасажири).

Тоді дана ділянка дороги була вкрита ожеледицею. Водій рухаючись по даній дорозі несправився з кермуванням виїхав за межі проїзної частини дороги в’їхав у споруду залізничного переїзду. Після чого автомобіль перекинувся на дах.

Один із пасажирів автомобіля отримав важкі тілесні ушкодження у вигляді розриву внутрішніх органів та перелому кісток скелета, від яких того ж дня в КНП «Івано-Франківська ОКЛ» він помер.

Обвинувачений у суді свою вину визнав повністю та щиро покаявся. Всі завдані потерпілому збитки він добровільно відшкодував.

Суд визнав його винним за ч. 2 ст. 286 ККУ (Порошення правил дорожнього руху, що спрчинили середньої тяжкості тілесні ушкодження) та призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на 4 роки з позбавленням права керувати транспортним засобом на 2 роки.

Строк відбуття покарання зарахувати термін його попереднього ув`язнення з 21 грудня 2021 року до 23 грудня 2021 року.

Читайте також: У Франківську п’яний водій спричинив ДТП з чотирма автомобілями

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору