Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

Скасовані тендери та збільшені витрати на оборону Прикарпаття: “Прозорість та підзвітність” поділилася результатами роботи

Скасовані тендери та збільшені витрати на оборону Прикарпаття: "Прозорість та підзвітність" поділилася результатами роботи

Вчора, 1 грудня, Світлана Онищук вчергове поділилася результатами роботи групи “Прозорість та підзвітність”. Було скасовано тендерів на понад 11 мільйонів гривень, а витрати на забезпечення військових формувань збільшили на 82 мільйони грн.

Пише Інформатор, покликаючись на голову Івано-Франківської ОДА, Світлану Онищук.

Також в області, планують збільшити вогневі точки з 30 до 54 мобільних груп проти повітряної оборони.

“На сьогодні в області сформовано 30 вогневих точок, які будуть протистояти атакам ворога з неба. Йдемо до цілі у 54 такі вогневі точки. Переконана: така динаміка має тривати й надалі й не в кількох громадах, а по всій області”, – розповіла Світлана Онищук.

Декілька громад на Прикарпатті, перенаправили кошти на допомогу ЗСУ.

“Так в Яремчанській громаді оголосили про закупівлю безпілотників на один мільйон гривень та квадроцикла також на один мільйон гривень. Днями Івано-Франківської громади теж заявлено про закупівлі 1 партії дронів, а це п’ятсот одиниць вартістю понад 8 мільйонів гривень, мета придбати 1000 пташок для наших воїнів. виключно того, громади погодилися підсилити наші сили ППО автомобілями”, – додала голова ОДА.

Такі рішення ухвалили під час засідання робочої групи “Прозорість та підзвітність”.

Читайте також: Як прикарпатцям поскаржитися на недоцільні закупівлі?

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору