Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На Прикарпатті через негоду знеструмленими залишаються 35 населених пунктів.

За останні дві доби, несприятливі погодні умови спричинили знеструмлення в багатьох районах Прикарпаття, на ранок 3 грудня, все ще знеструмленими залишаються 35 населених пунктів. З них – 18 повністю та 17 – частково.

Повідомляє Інформатор, з посиланням на пресслужбу голови Івано-Франківської ОВА Світлани Онищук.

Для відновлення електропостачання в районах залучено 27 аварійних бригад, відключення зафіксовані в населених пунктах 6 громад.

“Наразі без електропостачання населені пункти Галицької, Рогатинської, Калуської територіальних громад та по 1 – в Долинській, Богородчанській та Верховинській ТГ. В області тривають відновлювальні роботи, залучено 27 аварійних бригад”, – повідомляє, голова Івано-Франківської ОВА Світлани Онищук.

Зокрема зафіксовано звернень про відсутність електроенергії, в Калуській громаді – 80, у Галицькій – 65, у Рогатинській – 87 звернень. Усі бригади зараз задіяні в роботах для відновлення електропостачання.

Голова ОВА також відзвітувала про ситуацію на дорогах та на річках області.

” На дорогах – ситуація контрольована, проїзд забезпечено. На річках спостерігається підйом рівня води через відлигу та опади. Найбільше – у річці Дністер на ділянці Галича – до 85 см. Натомість у басейні Прута зафіксовано спадання рівня – до 95 см за добу”, – розповідає Світлана Онищук.

Читайте також: На Верховинщині через негоду немає проїзду до двох сіл

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору