Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що подарувати дитині на день святого Миколая: ідеї для батьків

День святого Миколая, від 2023 року в Україні будуть святкувати 6 грудня за новоюліанським календарем. Ми підібрали для вас ідеї подарунків, щоб порадувати дітлахів.

Пише Інформатор

Батькам, підібрати бажаний подарунок для дітей, буває складно, адже не завжди їхні сини та дочки діляться своїми бажаннями. Тому до вибору подарунка, потрібно підійти відповідально, адже діти вірять в доброго дідуся. І ця віра особливо важлива в важкі часи, які наразі переживає кожен українець.

Від Миколайчика, діти завжди чекають чогось цікавого та веселого. Тому спробуйте поєднати корисний подарунок з приємним, який допоможе не тільки погратися, але і творчо розвинутися.

Що подарувати на Миколая:

Іграшки – серед дітей , це найпопулярніший подарунок, адже різні іграшки люблять всі діти: від зовсім малюків до майже підлітків. Звісно під час вибору подарунка, потрібно врахувати захоплення дитини, адже з самого дитинства хлопчики проявляють підвищену увагу, до різних іграшок. Одним подобаються потяги та літаки, іншим трансформери та пазли. В дівчаток теж свої уподобання, від розмальовок до ляльок та м’яких іграшок.

Солодощі – стануть універсальним доповненням до основного подарунка, адже діти надзвичайно обожнюють солодке. Але головне пам’ятати про смакові вподобання самої малечі.

Пазли – якщо ви не знаєте, що покласти під подушку на Миколая, можна звернути увагу на різні пазли. Вони бувають і для зовсім маленьких дітей (від 1,5 року) і зазвичай мають великі деталі. Виготовляють їх, щоб малюк міг вивчити назви тварин, кольори, цифри, букви, пори року. 3D-пазли — дуже популярна іграшка серед дітей будь-якого віку. Вони можуть бути на різну тематику: кадри з мультфільму, супергерої, пейзажі тощо.

Книги – це універсальний подарунок, адже багатьом дітям подобається читати та дізнаватися, щось нове та поринати в захоплюючий світ написаний автором. Головне перед тим, як вибирати книгу, поцікавтесь, які автори і жанри до вподоби вашій дитині.

Набір для експериментів – дітлахи будь-якого віку обожнюють відкривати щось нове та цікаве. Найбільш популярні сьогодні такі іграшки:

  • набір для фокусника;
  • набір юного хіміка або фізика;
  • набір для археології;
  • набір із робототехніки.

Настільні ігри -за допомогою такого сюрпризу ви зможете зібратися всією родиною і весело провести час. Знову ж таки — зверніть увагу на вік дитини. Наприклад, для дошкільнят чудово підійдуть навчальні та логічні настільні ігри. А ось пригодницькі зацікавлять більш дорослих дітей.

Сучасна техніка – для підлітків старшого віку, гаджети у вигляді смартфона, годинника, навушників чи колонки, є одним із найбажаніших подарунків. Якщо ви можете собі таке дозволити, краще вибрати такий варіант.

Також для дітей можна підібрати різні розмальовки, набори для творчості та різні дрібниці, які порадують вашу дитину. Головне, щоб діти залишалися щасливі навіть в тяжкі часи для України.

Читайте також: Де та за скільки купити новорічні прикраси в Івано-Франківську?

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, InstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору